Viata in Canada, cu bune si rele

Category: Bune

Ce muzica ascult

Am cateva playlisturi pe Youtube Music dar cea care imi este poate cea mai draga e cea de cantece romanesti. Am colectat 91 de cantece, toate in romaneste in afara de ultimul hit Havana – Big Love. Probabil o sa imi fac o alta lista cu muzica romaneasca dar in engleza la un moment dat.

Is abonat la Youtube Premium, adica pot downloada muzica pe telefon si pot asculta fara publicitate. Nu cred ca voi renunta vreodata la serviciu, odata ce poti sta pe Youtube fara publiciatea sacaietoare nu te mai poti intoarce.

Pe langa muzica romaneasca de pe Youtube am descoperit si o aplicatie de Android (deci daca ai Samsung, LG so orice alt telefon in afara de iPhone) o poti instala si tu, care imi da voie sa schimb radiourile din lista de favorite direct din butoanele de pe volanul masinii. Aplicatia se numeste Replaio. Downloadeaz-o este superba!

Am cred vreo 20 de radiouri romanesti printre care Europa Nova, Kiss FM, Radio Hit si Digi FM de care nu ma pot desparti. Cel putin Kiss FM seara cand vin de la serviciu si nu mai ruleaza publicitate ci doar muzica (ora 0 si dupa in Romania), e cel mai bestial – cel mai tare radio.

Obisnuiesc sa zic ca radiorurile Canadiene is varza dar acum ma gandesc ca daca as sta sa ascult dupa 12 noaptea probabil ca muzica ar fi poate la fel de buna si neintrerupta de publicitate. Poate.

OK gata, va las cu o manea muzica buna. Va pup, audiofililor ๐Ÿ˜‰ Romanul din Canada

Inapoi la scris

Acum 11 ani in urma am inceput un blog despre viata in Canada, asta chiar la cateva luni dupa ce am ajuns aici in 26 Septembrie 2007.

Eram la inceput si cu viata canadiana si cu scrisul. Comentariile romanilor, in majoritate rele, m-au descurajat si am renuntat la blog la numai un an dupa ce incepusem.

Dar m-am tot gandit la blog si mi-am zis sa incerc din nou. De data asta, sper ca mai matur, mai echilibrat si de ce nu mai pozitiv. Nu ca nu ar fi destule rele pe aici dar fie ca m-am obisnuit cu ele, fie ca nu le mai vad neaparat atat de negative, fie ca partile bune ale traiului aici prevaleaza.

Haideti sa vedem cum o sa mearga.

Va pup railor ๐Ÿ˜‰
un roman in Canada!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén