Am cateva playlisturi pe Youtube Music dar cea care imi este poate cea mai draga e cea de cantece romanesti. Am colectat 91 de cantece, toate in romaneste in afara de ultimul hit Havana – Big Love. Probabil o sa imi fac o alta lista cu muzica romaneasca dar in engleza la un moment dat.

Is abonat la Youtube Premium, adica pot downloada muzica pe telefon si pot asculta fara publicitate. Nu cred ca voi renunta vreodata la serviciu, odata ce poti sta pe Youtube fara publiciatea sacaietoare nu te mai poti intoarce.

Pe langa muzica romaneasca de pe Youtube am descoperit si o aplicatie de Android (deci daca ai Samsung, LG so orice alt telefon in afara de iPhone) o poti instala si tu, care imi da voie sa schimb radiourile din lista de favorite direct din butoanele de pe volanul masinii. Aplicatia se numeste Replaio. Downloadeaz-o este superba!

Am cred vreo 20 de radiouri romanesti printre care Europa Nova, Kiss FM, Radio Hit si Digi FM de care nu ma pot desparti. Cel putin Kiss FM seara cand vin de la serviciu si nu mai ruleaza publicitate ci doar muzica (ora 0 si dupa in Romania), e cel mai bestial – cel mai tare radio.

Obisnuiesc sa zic ca radiorurile Canadiene is varza dar acum ma gandesc ca daca as sta sa ascult dupa 12 noaptea probabil ca muzica ar fi poate la fel de buna si neintrerupta de publicitate. Poate.

OK gata, va las cu o manea muzica buna. Va pup, audiofililor ๐Ÿ˜‰ Romanul din Canada

Facebook Comments