Imi place sa alerg si cum nu am alergat de aproape 2 saptamani ce crezi ca m-a apucat azi noapte? Mi-a venit sa alerg, asta dupa ce in weekend a nins vreo 30 cm de zapada iar zilele astea a fost mai cald si s-a topit putin.

Zapada multa si apoi putin dezghet, ce s-ar putea intampla? Gheata. Multa gheata. Mai pune iluminatul stradal prost din Canada si ai reteta ideala de accidente.

Am iesit eu tot decis afara pregatit de alergare am pornit GPS-ul pe ceas si bang la pamant numai dupa 2-3 pasi chiar cand o cotisem la stanga pe trotuarul din fata casei. Ceasul rau, pisica neagra. Nasul si buzele botite ca dupa un meci ratat de box.

Partea buna e ca am cazut aici la mine si nu dupa cativa kilometri. Imi curgea borsul ca la robinet si desi am tinut manusa in fata sa il colecteze tot am facut o dara frumoasa pe zapada de parca impuscase careva o caprioara si o tara acasa.

Asadar gata cu alergatul pe vreme din asta pe afara. Am sala de fitness la serviciu. Sotia are si ea daca vrea sa me duc mai aproape de casa.

Facebook Comments